Сертифікат на 60 годин для учителя

0
509
Курс Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ

Шановні колеги! Запрошуємо на цікавий і корисний курс підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників закладів мистецької освіти.

Це курс для вчителів, викладачів закладів початкової, середньої, вищої та професійної музичної освіти, керівників освітніх закладів, освітніх тренерів, батьків творчих дітей, а також усіх, хто бажає долучитися до нових знань та вмінь.

Видається Сертифікат на 60 годин для вчителів. Сертифікат музичного менеджера для батьків талановитих дітей. Усі сертифікати також публікуються у реєстрі.

Курс цікавий і корисний для роботи і творчого розвитку. Багато позитивних відгуків від учителів (див. на сторінці Програми за посиланням). Більше 1000 сертифікатів вже видано. Курс працює дистанційно, постійно, зручно.

Ось деякі відгуки:

Цікавий курс, багато необхідного матеріалу для сучасних вчителів. Зараз отримую вищу педагогічну освіту і дуже шкода, що подібного матеріалу не викладають в середніх та вищих мистецьких закладах освіти. Курс надихнув на роботу та змусив по-іншому подивитись на сучасних світових зірок та власних учнів. Однозначно РАДЖУ.

Щиро дякую організаторам і розробникам курсу за одержану цікаву інформацію і знання. Пізнала багато нового для себе. Така креативна багатопланова інформація нерідко заставляла дивуватись, порівнювати, аналізувати, “заставляла” мене переоцінювати і моє місце як вчителя в сучасному житті.

Ваш курс ДУЖЕ цікавий! Тут багато корисних порад, корисного матеріалу, все дуже продумано та креативно. Його потрібно надати у музичні ВИШі та колледжі. Бо сучасні умови світового музичного життя мають викладатися масово, для всіх музикантів та викладачиі музики. Дуже вам вдячна.

Дуже вдячна вам за цей цікавий, професійний і креативний курс! Надихає, спонукає до творчості. Будемо всі разом працювати на розквіт України і її культури. Курс надзвичайно новий і цікавий для мене, як для вчителя ДМШ. Багато яскравих муз. композицій, раніше не знаних понять про світ муз. індустрії. Це захоплює і по-іншому починаєш розглядати і оцінювати свою роботу.

Так, я вважаю дуже необхідним процес реорганізації культурного простору українського суспільства. Дуже вдячна за цінний матеріал, який є революційним у своєму викладенні, адже стандартні курси підвищення кваліфікації лише закріплюють вже отримані знання, або розповідають про те, що вже і так “працює”.

Мені дуже подобається ваша манера викладення матеріалу, актуальність теми та творчий підхід. Я бажаю співпрацювати з вашою екосистемою. Давайте змінювати музичний світ разом!

Дуже дякую за інформацію, яку отримую на курсі. Якщо чесно, то я шукала у інтернеті курси для накоплювання часів для попередньої аттестації, передивилась дуже багато матеріалу, шукаючи цікаве для себе. На початку скептично поставилась до назви “Музична освіта і музична індустрія”, поки сама не поринула в тему. Ви просто джерело корисної інформації! Ще раз дякую! Я про вас розповідаю людям.

Дякуємо за чудові коментарі, шановні колеги!

Усіх, хто ще не проходив цей курс, запрошуємо:

Курс Музична освіта і музична індустрія: Україна, Європа, світ